TVNZ

About Project

This three year $60.3 million upgrade was more than just a refurbishment of the existing building – behind the scenes a pre-internet building was brought up to the standard required for today’s digitally enabled world.
Video content is showcased throughout the building with major screens in the entrance, atrium and newsroom spaces and new state-of-the-art post production facilities include seven specialist editing suites and six audio suites. Concrete floors and columns have been left exposed, revealing services design and installation and structural components of the original building.

2018 NZ Commercial Project Awards – Commercial – Gold

architect

warren & mahoney

}

completed

2017

Category

Commercial

Skills

Electrical | Hydraulic | Mechanical

value

$60M

More Projects